2021-09-21 08:08:54• hírek • Fizetett tartalom

December közepéig kedvezményes áron vásárolhat akkumulátort az AutoAs-nál

A szatmárnémeti AutoAs nem kevesebb mint 20 éve áll a vásárlók rendelkezésére. Az év végéhez közeledve pedig a cég egy remek akciót is kínál vásárlói számára, hiszen december 15-éig, vagy amíg a készlet tart, minden Varta, QWP, illetve Exide akkumulátort 15%-os kedvezménnyel lehet beszerezni náluk.

Kapitány Ferenc, a cég tulajdonosa 1981 óta foglalkozik autóalkatrészekkel, 20 évvel ezelőtt pedig létrejött az AutoAs, amely két évtized elteltével is biztos partnere a vásárlóknak.

A hűvös reggelek beköszöntével, a cég vezetője igyekszik felhívni minden autós figyelmét, ellenőriztesse akkumulátorát, hiszen kellemetlen meglepetések érhetik, ahogy mind inkább lehűl az idő.



„A személygépkocsik akkumulátorát, függetlenül attól, hogy még garanciában van, vagy már nincs, hat havonta ellenőriztetni kell. Főleg azoknak, akik leginkább városban használják autójukat, hiszen a rövid távok megtételekor az akkuknak nincs idejük rendesen feltöltődni, minek következtében előfordulhat a benne található sav megkristályosodása és rátapadása a cellákra. Ez pedig azt fogja eredményezni, hogy az akkumulátor veszít az erejéből” – magyarázta Kapitány Ferenc.

Ennek elkerülése érdekében, ajánlott egy szakszerviz rendszeres – fél évente – történő felkeresése egy állapotfelmérés céljából, sőt, ha szükség van rá, az akkumulátor helyreállításának céljából.

„Egy viszonylag új akkumulátort is hamar tönkre lehet tenni, ha csak városban, rövid távokat járunk az autóval, viszont megvannak a megfelelő eljárásaink ezek helyrehozatalára, viszont ahhoz arra van szükség, hogy a kliens időben eljusson hozzánk” – tette hozzá a cégvezető, aki azt is elmondta, a még garancia alatt álló akkumulátorok hat féléves ellenőrzése ingyenes.



Viszont, ha már az adott akkumulátor egészen kiszolgált és cserére szorul, akkor minőségi Varta, QWP és Exide akkumulátorokat kínál a vásárlók számára az AutoAs, most 15%-os kedvezménnyel, egészen december 15-éig, vagy amíg a készlet tart.

Ne várja meg, amíg már reggel nem indul az autó, nézesse meg akkumulátorát mielőbb, az AutoAs Cloșca sugárút 42. szám alatti szervizében, vagy kérjen időpontot a 0261 806 026-os telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: